چهارشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٧ -

اطلاعیه درخصوص ثبت نام در آزمون پیش کارورزی دی ماه ٩٧
 ١٣٩٧/٠٩/٢٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
نوزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی برگزار می شود
دوم دیماه برترین های نوزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی معرفی می شوند.
 ١٣٩٧/٠٩/٢٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی دانشکده پزشکی
"نهمین"محفل انس با قرآن و اهل بیت (ع)" دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی برگزارمی شود
"نهمین "محفل انس با قرآن و اهل بیت (ع)" دانشگاه براساس اعلام دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با حضور "دکتر مجد" روز جمعه ۳۰آذر ماه برگزار خواهد شد.
 ١٣٩٧/٠٩/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی دانشکده پزشکی
قابل توجه دانشجویان پزشکی ورودی بهمن92روزانه و پردیس/تاریخ آزمون تماس با جامعه ٢
 ١٣٩٧/٠٩/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
دیدار و گفتگو با مهندس اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران
نشستی با حضور دکتر کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر کرامتی نیا معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده و جمعی از مدیران با مهندس اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در محل آن سازمان برگزار شد.
 ١٣٩٧/٠٩/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران میدان شهید شهریاری - خیابان کودکیار - دانشکده پزشکی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : msp@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.