دوشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٨ -

منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار

کارگاه فشرده تصویربرداری پیش بالینی (All in One) برگزار شد
معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی اعلام کرد؛ کارگاه فشرده تصویربرداری پیش بالینی (All in One) در مهرماه سالجاری توسط کمیته فناوری و کارآفرینی دانشجویان دانشکده پزشکی برگزار شد.
فراخوان المپیادهای دانشجویی
براساس اعلام مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، به زودی المپیادهای ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه­های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار خواهد شد.
روابط عمومی دانشکده پزشکی
کارگاه یک روزه نحوه پروپوزال نویسی در مطالعات سیستماتیک ریویو و متاآنالیز در دانشکده پزشکی برگزار می شود
معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی اعلام کرد؛ اولین کارگاه یک روزه "نحوه پروپوزال نویسی در مطالعات مرور سیستماتیک و متاآنالیز" ویژه دستیاران بالینی روز چهارشنبه 24 مهرماه سالجاری از ساعت 8 تا 14 در مرکز انفورماتیک دانشکده برگزار می شود.
روابط عمومی دانشکده پزشکی
همایش "چگونگی تاسیس شرکت دانش بنیان با تاکید بر حوزه سلامت" در دانشکده پزشکی برگزار شد
همایش "چگونگی تاسیس شرکت دانش بنیان با تاکید بر حوزه سلامت" به همت معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی و با همکاری کمیته فناوری و کارآفرینی دانشجویان 10 مهرماه در تالار ابن سینا دانشکده برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٧/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
اعلام برنامه زمانبندی فرایند میهمانی و انتقال دانشجویان جهت نیمسال دوم 99/98
 ١٣٩٨/٠٧/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و
خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران میدان شهید شهریاری - خیابان کودکیار - دانشکده پزشکی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : Dean.medicalschool@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.