جمعه ١٦ خرداد ١٣٩٩ - 
  E-MAIL  
  HOME  
 ENGLISH  
1 2 3 4 5
 
منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار 
 
 


  چاپ        ارسال به دوست

روابط عمومی دانشکده پزشکی

استفاده از کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در بخش محصولات خوراکی ممنوع شد

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فهرست کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت را اعلام کرد.

به منظور صیانت از سلامت جامعه بایستی در مراکز غذاخوری، بوفه­های کارکنان، دانشجویان و مراکز آموزشی شبانه روزی از سرو مواد غذایی مندرج در این فهرست ممانعت به عمل آورده شود.

مواد غذایی مندرج در این فهرست به دلیل کالری بالا (داشتن شکر و روغن افزوده، چربی اشباع و ترانس) یا نمک و همچنین مواد نگهدارنده به عنوان عوامل بیماری­های غیرواگیر محسوب شده و مصرف آن­ها می توانند در دراز مدت، موجب اضافه وزن، چاقی، فشار خون، دیابت و سایر بیماری های غیرواگیر گردد.

جدول محصولات خوراکی مضر


١٠:٥٤ - چهارشنبه ٣١ ارديبهشت ١٣٩٩    /    عدد : ٩٢٢٩٩    /    تعداد نمایش : ١٢٩



خروج




 
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و
خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران میدان شهید شهریاری - خیابان کودکیار - دانشکده پزشکی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : Dean.medicalschool@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.