چهارشنبه ١٦ آذر ١٤٠١ -

صفحه اصلي > نمايش اخبار ٢

تغییر زمان آزمون درس مقدمات بیماریهای روماتولوژی
بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت برگزار می شود
بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت متبوع ویژه دانشجویان ، استادان و کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مراکز و سازمان های وابسته برگزار می شود.
روابط عمومی دانشکده پزشکی
سی و سومین دوره فلوشیپ یادگیری الکترونیکی توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می شود
"سی و سومین دوره فلوشیپ یادگیری الکترونیکی" از تاریخ 10/10/1401 تا 10/11/1401 توسط قطب علمی آموزش الکترونیکی پیشرفته دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می گردد.
روابط عمومی دانشکده پزشکی
نوزدهمین فراخوان جذب هیات علمی پیمانی در رشته های علوم پایه و بالینی/ دانشکده علوم پزشکی بهبهان
 ١٤٠١/٠٩/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی دانشکده پزشکی
تهیه بسته آموزشی تحت عنوان "پیشگیری و کنترل عفونت با تاکید بر کووید 19"
بسته آموزشی تحت عنوان "پیشگیری و کنترل عفونت با تاکید بر کووید 19" توسط مرکز مدیریت بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی وزارت متبوع با همکاری دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران تهیه شده است.
 ١٤٠١/٠٩/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و
خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران میدان شهید شهریاری - خیابان کودکیار - دانشکده پزشکی
کدپستی:  1985717443
تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : Dean.medicalschool@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.