• تاریخ انتشار : 1403/04/09 - 09:33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
برگزاری مدرسه تابستانه مهارت های پژوهشی ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان - تیر تا مرداد 1403

طبق اعلام معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی، معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه در نظر دارد با همکاری مدیریت منابع علمی، کتابخانه مرکزی و اسناد در راستای توانمندسازی پژوهشگران، مدرسه تابستانی مهارت های پژوهشی (شامل کارگاه های زیر) ویژه اعضای هیات علمی، دانشجویان و دستیاران برگزار نماید. لذا جهت ثبت نام و هماهنگی شرکت در کارگاه های آموزشی با شماره تلفن 23872544 و 23872588 کتابخانه مرکزی-خانم جعفری تماس حاصل فرمایند.

خاطر نشان می شود ظرفیت کارگاه ها محدود بوده و  شرکت در کارگاه ها رایگان است. در ضمن به شرکت کنندگان گواهی معتبر اعطا خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار داخلی,آرشیو اخبار,اخبار دانشکده پزشکی
کلید واژه