• تاریخ انتشار : 1402/11/17 - 11:40
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
اولین کارگاه آموزشی «آشنایی با آئین نامه ارتقاء عمودی اعضاء هیأت علمی بالینی» برگزار شد.

اولین کارگاه آموزشی «آشنایی با آئین نامه ارتقاء عمودی اعضاء هیأت علمی بالینی» توسط معاونت امور هیأت علمی دانشکده پزشکی و با حضور کارشناسان رابط ارتقاء اعضاء هیأت علمی مراکز، در تاریخ 1402/11/11 برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه، دکتر شجاعی معاون امور هیأت علمی دانشکده پزشکی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه، تأکید فرمودند جهت تسریع در فرآیند ارتقاء، استعلام امتیاز فرهنگی و امتیاز داوری مقاله ، به مراکز تفویض می شود و تعداد 17 پرونده نیز جهت تکمیل نواقص، به مراکز مربوطه عودت داده شد.

دکتر معین وزیری مشاور معاونت امور هیأت علمی دانشکده نیز درخصوص نحوه امتیاز دهی به پرونده ارتقاء اعضاء هیأت علمی با کارشناسان حاضر در جلسه صحبت کردند.

در پایان این کارگاه، کارشناسان معاونت فوق، به سوالات مدعوین پاسخ دادند.

• گروه خبری : اخبار داخلی,آرشیو اخبار,اخبار دانشکده پزشکی