• تاریخ انتشار : 1401/07/12 - 12:14
  • بازدید : 74
  • تعداد بازدید : 71
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
دانشکده پزشکی شهید بهشتی

نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده پزشکی با مسئولان مرکز پزشکی آیت اله طالقانی

نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده پزشکی با رئیس و معاونین مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی آیت اله طالقانی روز یکشنبه 10 مهرماه در محل معاونت آموزشی بیمارستان برگزار شد.

نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده پزشکی با رئیس و معاونین مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی آیت اله طالقانی روز یکشنبه 10 مهرماه در محل معاونت آموزشی بیمارستان برگزار شد.

در این نشست علاوه بر هیات رئیسه بیمارستان، نماینده اعضای هیئت علمی ، نماینده دستیاران و نماینده کارورزان نیز حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در ابتدای جلسه دکتر نیک ضمیر رئیس دانشکده ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان، مهمترین هدف در این جلسات را رسیدن به تعاملات بیشتر و ارتباطات عمیق تر میان مسئولان بیمارستان و دانشکده پزشکی عنوان کرد تا از این طریق بتوان مشکلات و دغدغه های اعضای هیات علمی، دستیاران و کارورزان را شنید و در اسرع وقت نسبت به حل آن ها اقدام کرد.

پس از آن دکتر حسنی معاون آموزشی بیمارستان طالقانی گزارشی از وضعیت بیمارستان از لحاظ تعداد اعضای هیات علمی، تعداد رزیدنت ها ، برنامه های آموزشی مانند ژورنال کلاب و مورنینگ ها و ... ارائه داد.

دکتر حسنی یکی از مشکلات اصلی بیمارستان را کمبود نیروی هیات علمی به خصوص برای دو گروه پاتولوژی و نفرولوژی عنوان کرد که بایستی با مساعدت دانشگاه برطرف گردد. ایشان بهبود مسائل رفاهی بیمارستان را از نکات مهم برشمرد و اظهار داشت: با تمام تلاش هایی که برای بازسازی پاویون ها انجام شده ولی باز هم مسئله پاویون ها و کمبود سیستم های سخت افزاری و مشکلات نرم افزاری همچون اختلال در نوبت دهی الکترونیک از مواردی است که باید به آن توجه ویژه شود و نسبت به رفع آن اقدام شود.

معاون آموزشی بیمارستان در ادامه سخنان خود یکی از دغدغه های رزیدنت ها را مشکلات مالی برشمرد که می تواند بر ارائه خدمات بهتر از سوی آنها سایه افکند و آن را دچار مشکل کند. ایشان همچنین پیشنهاد داد بودجه مستقلی برای تامین تجهیزات و امکانات لازم بیمارستان که نبود آنها در آموزش رزیدنت ها و درمان بیماران مشکل ایجاد می کند، در سیستم بودجه دانشگاه درنظر گرفته شود.

در ادامه دکتر پیشگاهی معاون درمان بیمارستان درخصوص کمبود وسایل ، کمبود نیروی بخش ها و اتاق عمل، کمبود سیستم های کامپیوتری توضیحاتی ارائه داد. ایشان برگزاری منظم مورنینگ ها و حضور اعضای هیئت علمی و رزیدنت ها در آن و نیز برگزاری ژورنال کلاب ها برای آموزش مقاله خوانی و روش تحقیق را از فعالیت های مثبت بیمارستان برشمرد. یکی از نکات مثبت دیگر حضور و غیاب منظم دستیاران و کارورزان در بیمارستان بود که می تواند عملکرد آنان را بهتر و روشن تر نشان دهد.

دکتر اخلاقی نماینده اعضای هیات علمی، دکتر علیزاده نماینده رزیدنت ها و دکتر شهریاری نماینده کارورزان هرکدام جداگانه مسائلی را مطرح نمودند و درخصوص آن گفتگو و تبادل نظر شد. مهمترین این مسائل، مشکلات اقتصادی رزیدنت ها، عدم حضور استاجر ها و رزیدنت های آموزشی در بخش اورژانس عنوان شد. همچنین نمایندگان حاضر، از جو محترمانه، رفتار با اخلاق و صمیمی در حین آموزش به رزیدنت ها در بیمارستان طالقانی احساس رضایت داشتند که بسیاری از مشکلات موجود را پوشش می دهد.

دکتر صادقی معاون امور هیات علمی و بیمارستان های دانشکده پزشکی ضمن تاکید بر تلاش مسئولان دانشگاه در جذب نیروهای با اخلاق و لزوم برقراری عدالت آموزشی در تمامی بیمارستان های تابعه اظهار داشت: یکی از مهمترین کارهایی که در بازدید از هر بیمارستان تاکید می شود بارگذاری برنامه های آموزشی بخش ها در سایت بیمارستان و اجرایی شدن آن است. ایشان افزود: حضور رزیدنت ها و فلوها در بیمارستان و گزارش عملکرد آنان به دانشکده و نیز ارزشیابی اساتید توسط فراگیران بسیار مهم است و نقش بسزایی در موضوع ترفیعات دارد.

دکتر صادقی تدوین نرم افزارها و برنامه هایی برای بررسی کیفیت آموزش در بیمارستانها و نیز موضوع ارتقای پاویون های دستیاری را از موضوعات قابل توجه و اقدام عنوان کرد.

دکتر حقیقی معاون امور دستیاری و تحصیلات تکمیلی دانشکده نیز در سخنانی فعال شدن فلوی بین الملل در رشته هایی مثل نازایی و برگزاری کلاس هایی مانند پرونده نویسی و اخلاق حرفه ای را از اولویت های مهم برشمرد. ایشان در ادامه پیشنهاد داد سامانه ای طراحی شود که بتوان به راحتی به اطلاعات آموزشی دستیاران دسترسی داشت و با توجه به آن درخصوص نمره اخلاق حرفه ای آنان نظر داد.

دکتر عباچی زاده معاون آموزشی پزشکی عمومی نیز در انتها با تاکید بر برگزاری اعتباربخشی بیمارستان ها در نیمه اول آذرماه ، موضوعاتی همچون راندهای آموزشی ، ژورنال کلاب ها و مورنینگ ها را در اعتباربخشی مهم خواند که بایستی مسئولان بیمارستان توجه ویژه ای به آن داشته باشند.

 

  • گروه خبری : اخبار داخلی,اخبار دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 121282
کلید واژه

تصویر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب