• تاریخ انتشار : 1395/10/22 - 13:15
  • بازدید : 766
  • تعداد بازدید : 53
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی

اولین جلسه بررسی راهبردهای اعتلای آموزشی و فرهنگی در دانشکده پزشکی برگزار شد

اولین جلسه بررسی راهبردهای اعتلای آموزشی و فرهنگی در دانشکده پزشکی با حضور دکتر جرجانی رئیس دانشکده روز چهارشنبه 22 دیماه در سالن شورا برگزار شد.

اولین جلسه بررسی راهبردهای اعتلای آموزشی و فرهنگی در دانشکده پزشکی با حضور دکتر جرجانی رئیس دانشکده روز چهارشنبه 22 دیماه در سالن شورا برگزار شد.

در این نشست که اساتید پیشکسوتی همچون دکتر کلانتر معتمدی، دکتر عزیزی، دکتر جوادی، دکتر غفرانی و برخی معاونان و مدیران دانشکده حضور داشتند درخصوص راه های نیل به ارزشهای آموزشی و فرهنگی در دانشکده پزشکی درمیان اساتید، دانشجویان و مدیران گفتگو و تبادل نظر شد.

در ابتدای جلسه دکتر جرجانی توضیحاتی را درخصوص کوریکولوم آموزشی و برنامه درسی دانشجویان پزشکی از بدو ورود به دانشکده تا پایان تحصیل ارائه داد و بر توجه بیشتر و عمیق تر بر موضوعات فرهنگی و دینی و نیز لزوم وجود الگوهای شاخص اخلاقی در طی دوران تحصیل برای تربیت نسلی حکیم و عالم تاکید نمود.

رئیس دانشکده پزشکی در ادامه درخصوص پررنگ تر نمودن نقش اساتید مشاور و لزوم تشکیل کارگاه های توانمندسازی اساتید و اعضای هیئت علمی جهت ارتقای مهارت های آموزشی و پژوهشی آنان توضیحاتی ارائه داد.

در ادامه دکتر کلانتر معتمدی با اشاره به سیاست های کلی نظام سلامت ، تعبیر آن را ارائه خدمات آموزشی- پژوهشی- بهداشتی درمانی و توانبخشی سلامت مبتنی بر اصول و ارزشهای اسلامی-انسانی و نهادینه ساختن آن در جامعه عنوان کرد و تدوین دستورالعمل های مربوط به نظام سلامت و اجرای آن را از ضروریات برشمرد .

 ایشان سه محور نظام انتخاب فراگیران را که ارتقای نظام انتخاب دانشجو و اساتید، ارزشیابی و تعلیم و تربیت اساتید، دانشجویان و مدیران و درانتها تحول در محیط های علمی-دانشگاهی متناسب با الگوها و ارزشهای اسلامی- اخلاق پزشکی و آداب حرفه ای است، تعریف نمود و آموزش اخلاق پزشکی را حرفه ای کاملا عملی در محیط دانشگاه عنوان کرد.

دکتر عزیزی نیز با اشاره به تدوین سیاست های کلی سلامت در کلان کشور ، سیاست های کلی علم و فناوری و سیاست های کلی سلامت را دو جزء مهم مورد توجه در دانشگاه ها برشمرد و بر ارائه راهکارها و راهبردهای عملی براساس این سیاست ها از سوی وزارت متبوع تاکید کرد.

ایشان در ادامه به ارائه پیشنهاداتی درخصوص نهادینه کردن دین و فرهنگ در جوامع پزشکی از جمله همراه نمودن اساتید با نگرش معنوی از ابتدای ورود دانشجویان به دانشگاه تا پایان تحصیل، آموزش سلامت معنوی- روابط پزشک و بیمار- اخلاق معنوی و ... به دانشجویان دانشکده پزشکی در بدو ورود آنان به دانشکده، تدریس دروس سلامت معنوی در دانشکده توسط اساتید در چهار بعد سلامت جسمی- روانی- اجتماعی و معنوی، فضاسازی معنوی در محیط های دانشکده پزشکی-بیمارستان ها و درمانگاه ها، توانمندسازی اساتید در آموزش مسائل معنوی در همه ابعاد و ارتقای سطح بینش - نگرش و عملکرد آنان در این حیطه پرداخت.

در ادامه نشست دکتر غفرانی نیز با تاکید بر لزوم توجه به میزان تعهدات دینی در اساتید و دانشجویان، انتخاب صحیح آنان را براساس معنویات و الزام به دین از مسائل مهم برشمرد و بر حضور اساتید فرهیخته ، متدین و مسئول در تربیت دانشجویان تاکید نمود.

دکتر جوادی نیز با اشاره به معنای اسلام که همان عمل نمودن به مسائل دینی است ، یکسان بودن حرف و عمل اساتید حاضر در صحنه را از ضروریات برشمرد و درخصوص لزوم تدوین قوانین محکم و ثابت و دارای پشتوانه قوی در دانشگاه ها تاکید کرد.

این نشست با ارائه راهکارهایی جهت اعتلای آموزش و فرهنگ در دانشکده پزشکی توسط معاونین حاضر در جلسه به پایان رسید.

 

  • گروه خبری : اخبار داخلی,اخبار دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 41261
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب