• تاریخ انتشار : 1392/03/21 - 08:55
  • بازدید : 707
  • تعداد بازدید : 48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
جلسه با مدیران گروه بالینی درخصوص دوره های پزشکی عمومی

جلسه با مدیران گروه بالینی درخصوص دوره های پزشکی عمومی

جلسه ای با حضور دکتر رمضانی رئیس دانشکده پزشکی و معاونین ایشان با برخی مدیران گروه های بالینی درخصوص مشکلات دوره پزشکی عمومی در مراکز روز شنبه یازدهم خردادماه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

جلسه ای با حضور دکتر رمضانی رئیس دانشکده پزشکی و معاونین ایشان با برخی مدیران گروه های بالینی درخصوص مشکلات دوره پزشکی عمومی در مراکز روز شنبه یازدهم خردادماه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

در این نشست که مدیران گروه های ارولوژی، قلب، اطفال، ریه، نفرولوژی، روانپزشکی، روماتولوژی و غدد حضور داشتند، مدیران گروه ها درخصوص لزوم انجام فعالیت های آموزشی توسط نیروهای جوان و مستعد و مسئولیت پذیر، اعلام ظرفیت و برآورد هزینه توسط گروه ها و چگونگی جذب دانشجویان خارجی، ضرورت انجام ارزیابی های درون بخشی در گروه ها، عضویت اعضای هیئت علمی در کمیته های بیمارستانی و شرکت در کلاسهای EDOو جدی گرفتن جلسات تشکیل شده درباره ریفرم و شناخت مشکلات آن تبادل نظر کردند.

همچنین در ادامه درخصوص ارزیابی توانایی دانشجویان توسط منتور و پرسپتورهای بخش و درنهایت توسط مدیران گروه مربوطه، لزوم معرفی دستیاران برای دوره های چرخشی به مراکز بالینی حداقل سه ماه قبل از شروع دوره، عدم حضور دستیاران سال چهارم در مراکز بالینی جهت خدمات آموزشی و درمانی و ضرورت کنترل محسوس و نامحسوس آنها، پیشنهاد روش های جدید برای امتحانات ارزشیابی سالهای آینده با استفاده از روشهای الکترونیک و ارائه راهکارهای مختلف توسط مدیران گروه، ارتباط دوطرفه و مکاتبه مستقیم با دانشکده پزشکی درخصوص پیگیری و حل مسائل مختلف گروه ها و درنهایت ارائه بازخورد، هم از طرف گروه ها و هم از طرف دانشکده، درباره فعالیت های انجام شده بحث و تبادل نظر شد.

  • گروه خبری : اخبار داخلی
  • کد خبر : 2381
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب