روابط عمومی دانشکده پزشکی
برگزاری چندین کارگاه آموزشی توسط EDO دانشکده پزشکی
برگزاری چندین کارگاه آموزشی توسط EDO دانشکده پزشکی
کارگاه روش تدریس با عنوان « مدلهای نوین آموزشی» روز جمعه مورخ 5/8/96 از ساعت 9 الی 14 در بیمارستان مسیح دانشوری برگزار شد.
در این کارگاه که مدرس آن دکتر صلاح الدین محمودی آذر فوق تخصص مراقبتهای ویژه و ICUاز دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا بود، جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده پزشکی حضور داشتند.
همچنین جلسه هماهنگی با پرسپتورهای ارشد روز دوشنبه 22 آبان ماه با حضور معاون آموزشی و مدیر EDOدانشکده پزشکی از ساعت 8 الی 10 صبح در سالن حکیم سید اسماعیل جرجانی دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این جلسه پرسپتورهای ارشد مسائل و مشکلات مربوط به گروه خود را مطرح نموده و درخصوص آنها گفتگو و تصمیم گیری گردید و مقرر شد هر کدام از پرسپتورهای ارشد با پرسپتورهای گروه خود هر سه ماه یکبار جلسه گذاشته و صورتجلسه آن را به EDOارسال نمایند.
کارگاه "روش ارزیابی مشاهده ی مستقیم مهارتهای عملی"(DOPS) نیز از سری کارگاه های کمیته ی آزمون EDOدانشکده پزشکی به منظور توانمندسازی اساتید روز چهارشنبه 24 آبان ماه از ساعت 8 صبح الی 12برگزار گردید.
در این کارگاه که با استقبال چشمگیر اساتید همراه بود، دکتر محمد علی قدسی راد توضیحات کاملی در مورد روش انجام این آزمون و کاربردهای آن ارائه نمود. در بخش دوم کارگاه با حضور اساتید کمیته آزمون، سناریوی از پیش طراحی شده آزمون DOPSبه صورت شبیه سازی جهت آشنایی شرکت کنندگان با روش انجام این آزمون به اجرا درآمد.
نظر