• تاریخ انتشار : 1395/12/18 - 11:03
  • بازدید : 953
  • تعداد بازدید : 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی

«چشمک به زندگی سالم» در ۸۰ ایستگاه مترو

طرح داوطلبانه «چشمک به زندگی سالم» به همت دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری دیگر دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، ۱۹ اسفندماه در بیش از ۸۰ ایستگاه مترو شهر تهران برگزار می شود.

طرح داوطلبانه «چشمک به زندگی سالم» به همت دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری دیگر دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، ۱۹ اسفندماه در بیش از ۸۰ ایستگاه مترو شهر تهران برگزار می شود. 
دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی در این برنامه ضمن توزیع مکمل ویتامینD و اندازه‌گیری رایگان قد، وزن و فشار خون شهروندان، اطلاعات لازم در جهت سبک زندگی سالم و الگوهای تغذیه سالم را در اختیار آنها قرار می دهند. 
هدف از اجرای این طرح داوطلبانه، فرهنگ‌سازی سلامت و آگاهی رسانی سبک زندگی سالم می باشد. این طرح به همت دانشگاه علوم پزشکی شهر تهران با همکاری وزارت بهداشت و اداره کل سلامت شهرداری تهران با حضور دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران پنجشنبه نوزدهم اسفند ماه از ساعت ۷: ۳۰ تا ۱۶ در ۸۰ ایستگاه مترو تهران اجرا می‌شود. 
تمامی شهروندان می‌توانند در این ساعات برای بهره‌مندی از خدمات ارائه‌شده به این پایگاه‌ها مراجعه نمایند. 
در این طرح علاوه بر اقدامات یاد شده، بروشورهای آگاهی رسانی برای برگزاری چهارشنبه سوری ایمن با شعار «آتش، به آتش نشانان هم رحم نکرد» با حضور آتش نشانان داوطلب سازمان آتش نشانی در بین شهروندان توزیع می گردد. 
دانشجویان علاقه مند دانشکده پزشکی شهیدبهشتی برای مشارکت در این برنامه داوطلبانه می توانند به امور دانشجویی دانشکده مراجعه و در این طرح سراسری حضور پیدا کنند. 
  • گروه خبری : اخبار داخلی,اخبار دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 43766
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب