روابط عمومی
دومین جلسه هماهنگی مسائل آموزشی دوره دستیاران پزشکی خانواده در دانشکده پزشکی برگزار شد
دومین جلسه هماهنگی و تبادل نظر در زمینه مسائل آموزشی دوره دستیاران پزشکی خانواده دانشکده پزشکی ساعت 30/8 صبح روز یکشنبه 26 بهمن ماه با حضور مدیران و نمایندگان گروه های آموزشی پزشکی خانواده ،طب اورژانس ،اطفال ،پزشکی اجتماعی و دستیاران پزشکی خانواده برگزار شد.
دومین جلسه هماهنگی و تبادل نظر در زمینه مسائل آموزشی دوره دستیاران پزشکی خانواده دانشکده پزشکی ساعت 30/8 صبح روز یکشنبه 26 دیماه با حضور مدیران و نمایندگان گروه های آموزشی پزشکی خانواده ،طب اورژانس ،اطفال ،پزشکی اجتماعی و دستیاران پزشکی خانواده برگزار شد.
دکتر عرشی مدیرگروه پزشکی خانواده در ابتدا با بیان این که هدف ایجاد رشته تخصصی پزشك خانواده تقویت ارائه سطح اول مراقبتها و خدمات بهداشتی به مردم و کاهش هزینه های درمانی با توجه به انتظارات حوزه درمان می باشد، برنامه ریزی برای آموزش دستیاران و توانمند سازی آنان را با توجه به همکاری و تعامل خوب مدیران گروه های آموزشی دانشکده از اولویت های گروه پزشکی خانواده دانستند . ایشان در ادامه به هماهنگی به عمل آمده با کلینیک ،اورژانس و بخش های داخلی بیمارستان های لقمان و امام حسین(ع) در راستای ارتقای دانش تئوری و مهارت های عملکردی دستیاران مطابق برنامه (6ماهه) اشاره نمودند.
در ادامه دکتر غلامی نماینده گروه اطفال ضمن تشکر از زحمات دکتر عرشی با اشاره به چشم انداز برنامه تخصصی پزشکی خانواده در خصوص درخواست یکی از دستیاران برای حضور بیشتر آنان در کلینیک های ویژه اطفال و داخلی عنوان نمود: حضور دستیاران نه تنها در کلینیک ها بلکه در بخش های بستری به توانمندی و ارتقای مهارتهای آنها کمک خواهد کرد. ایشان در ادامه بیان داشت: برنامه آموزشی دستیاران هر سه ماه یکبار مورد ارزیابی قرار می گیرد تا در صورت نیاز مداخلات لازم برای ارتقای آن انجام شود .
دکتر شجاعی نماینده گروه طب اورژانس دانشکده (بیمارستان امام حسین(ع)) ضمن اشاره به لزوم کسب تجربه در بالین بیماران بستری به هدفمند کردن مطالعات دستیاران بر اساس منابع و رفرنس های اعلام شده وزارتی اشاره کرده و اعلام نمود در صورت نیاز پزشکی خانواده با هماهنگی گروه طب اورژانس رفرنس های مورد نیاز را معرفی خواهد کرد.
دکتر شکریز نماینده گروه پزشکی اجتماعی ضمن تبریک به دستیاران از زحمات و تلاش دکتر عرشی برای ارتقا یادگیری آنان قدردانی نمود . در ادامه ایشان گزارش مبسوطی از برگزاری کارگاه های یکماهه آن گروه در راستای توانمندسازی دستیاران ارائه نمود. وی با بیان اینکه سالهاست در دنيا براي تربيت نيرويي با توانمندي هاي متعدّد برنامه ريزي شده است، اظهار داشت: ارائه خدمات سطح اول مراقبتها و خدمات بهداشتی به مردم یک کار تیمی بوده و علاوه بر پزشک ،کارشناسان تغذیه و روانشناسان حضور فعال دارند .
لازم به ذکر است دوره دستیاری پزشکی خانواده دانشکده پزشکی با پذیرش 6 نفر از نیمه دوم سال 95 آغاز شده است .
نظر