روابط عمومی دانشکده پزشکی
نشست هم اندیشی دوره ای هیات رئیسه دانشکده پزشکی با گروه میکروبیولوژی برگزار شد
نشست هم اندیشی دوره ای هیات رئیسه دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه میکروبیولوژی روز چهارشنبه 23 تیرماه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
نشست هم اندیشی دوره ای هیات رئیسه دانشکده پزشکی با اعضای هیات علمی گروه میکروبیولوژی روز چهارشنبه 23 تیرماه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در نشست مذکور که دکتر نیک ضمیر رئیس دانشکده ، دکتر گودرزی مدیرگروه میکروبیولوژی ، اعضای هیات علمی گروه و نیز معاونین دانشکده حضور داشتند بر حل مسائل و مشکلات گروه تاکید و راهکارهایی ارائه شد.
در ابتدای نشست دکتر هاشمی معاون پژوهشی گروه گزارشی از عملکرد گروه میکروبیولوژی ارائه داد و درخصوص مسائل آموزشی، پژوهشی، اجرایی و زمینه های علمی توضیحاتی را بیان نمود.
وی معرفی گروه میکروب را بعنوان گروه برتر در دو سال متوالی از افتخارات گروه در سه سال گذشته عنوان کرد و انتشار مقالات معتبر آموزشی و پژوهشی و نیز وجود نیروهای متخصص و توانمند را علت اصلی این افتخارات دانست. ایشان در ادامه ارتباط با بالین و پیوند با صنعت را از اولویت های پژوهشی برشمرد.
معاون پژوهشی گروه میکروبیولوژی، کمبود وسایل و تجهیزات برای انجام طرح ها و پایان نامه ها و همچنین کمبود فضای فیزیکی گروه را مشکل اصلی آموزش عنوان کرد و بر تجهیز وسایل آزمایشگاهی و تعامل میان گروه ها برای استفاده از تجهیزات تاکید کرد.
دکتر هاشمی در ادامه یکی از مشکلات اساسی گروه فوق را تولید محتوای آموزش مجازی با کیفیت بالا و عدم وجود امکانات لازم دانست و اداره آزمایشگاه های میکروب شناسی در دانشکده های دیگر توسط یک فرد متخصص و در نتیجه تجمیع گروه ها را خواستار شد. ایشان در ادامه، حضور اعضای گروه در آزمایشگاه های مراکز تابعه و تبیین شرح وظایف و جایگاه اعضای هیات علمی و نیز نحوه همکاری آنان در مراکز درمانی و همچنین جذب دانشجویان کارشناسی ارشد ویروس شناسی با توجه به امکانات گروه و اساتید کارآزموده را از اولویت های گروه برشمرد.
دکتر نیک ضمیر رئیس دانشکده پزشکی در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات اعضای هیات علمی گروه فوق ، کارنامه آموزشی و پژوهشی گروه را کارنامه ای چشمگیر عنوان کرد و این نتیجه درخشان را حاصل وجود اتحاد ، همدلی و همکاری میان اعضای گروه دانست.
ایشان در ادامه بر تقویت آزمایشگاه مرکزی دانشکده تاکید و بهره مندی تمامی گروه ها از تجهیزات و امکانات آن را خواستار شد. ایشان از تمامی گروه های علوم پایه مستقر در دانشکده درخواست کرد وسایل و امکانات آزمایشگاهی خود را اعلام کنند تا در سامانه آزمایشگاه مرکزی تعریف و براساس برنامه ریزی، سایر گروه ها بتوانند با تعامل و هماهنگی از آن استفاده و نیاز خود را مرتفع سازند.
در پایان نشست مذکور، دکتر یگانه معاون پشتیبانی دانشکده از راه اندازی نرم افزاری خبر داد که مدیریت تجهیزات پزشکی را برعهده می گیرد و تمامی دستگاه ها در آن لیست شده و خرید و تعمیر تجهیزات در قالب آن نرم افزار شکل خواهد گرفت. ایشان از اعضای هیات علمی خواست با همکاران مراجعه کننده به گروه ها همکاری نموده و لیست کاملی از تجهیزات و امکانات خود را دراختیار آنان قرار دهند تا استاندارد هرگروه از نظر تعداد و نوع دستگاه ها براساس این نرم افزار تعیین شود.